Bedankt voor het invullen van het pakket verzendformulier

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen over uw verzending.

Pakket verzenden

Bedankt voor uw aanvraag


Wilt u een pakket verzenden? Dan bent u bij Herrebout Transport aan het juiste adres.

Via één telefoontje of via het invulscherm hieronder kan het geregeld zijn. U hoeft enkel aan te geven waar en wanneer het pakket moet worden opgehaald en wij doen voor u de rest.

Afhalen en afleveren

Wij maken met u een afhaalafspraak voor het pakket. Binnen Zeeuws-Vlaanderen kan dit nog dezelfde dag, indien voor 12:00 uur aangemeld. Ook is er de mogelijkheid het pakket op een van onze locaties af te geven in Schoondijke of Terneuzen.

Uw pakket wordt standaard de volgende werkdag afgeleverd. Ook is er de mogelijkheid via een Midday-Express uw pakket te versturen. Hierbij wordt uw pakket de volgende werkdag voor 12:00 uur afgeleverd.

In samenwerking met onze partner DHL Express, kunnen uw pakketten wereldwijd worden verzonden. Alle pakketten worden aangetekend verstuurd, waardoor een handtekening voor ontvangst altijd op te vragen is.

Pakket verzenden vanaf € 7, –

Snel transport

Heeft u een (spoed) zending die dezelfde dag nog moet worden afgeleverd, of die rechtstreeks naar de klant moet worden gebracht? Ook hiervoor hebben wij mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.

Pallets en grotere ladingen kan Herrebout Transport ook voor u vervoeren, neem een kijkje op onze transport pagina.